Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 31 de gener del 2022

'Cut & Run'.

Jake Gyllenhaal està llest per a protagonitzar i produir Cut & Run, el pròxim thriller de robatoris que veurà a Gyllenhaal participar en robatoris a mar obert.

Segons ens informen de de The HollywoodReporter, el film provindrà d’un guió escrit per John Glenn, amb Brian Oliver i Bradley Fischer de New Regency obtenint els drets del film. Gyllenhaal està llest per a produir el film a través de la seva productora Nine Stories Productions, amb Oliver, Fisher i Glenn també adjunts com a productors.


No se’n sap molt del film, però el lema de Cut & Run mostra el que sembla a ser un gran thriller que té lloc a mar obert. “Un grup de lladres que utilitzen llanxes ràpides d’alta potència per a robar súper iots, roben quelcom equivocat al grup equivocat de persones”.

Gyllenhaal va estar ocupat durant el 2021, protagonitzant tant el film animat Spirit Untamed com el thriller de Netflix The Guilty, aquest últim produït per ell mateix. El següent film és Ambulance, l’últim film de Michael Bay, que Gyllenhaal protagonitza al costat de Yahya Abdul-Mateen II.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada