Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de novembre del 2022

'Ballerina'.

El film derivat de la saga John Wick, Ballerina, incorporarà cares conegudes, amb les estrelles de la franquícia Keanu Reeves i Ian McShane unint-se al film amb els seus respectius papers John Wick i Winston, respectivament, al costat de Ana de Armas.

Des de Collider han confirmat que Reeves es troba actualment a Praga i tornarà a interpretar el seu paper com el llegendari assassí a Ballerina. El personatge de McShane, Winston, qui n’és el gerent del Continental, un hotel per a assassins que presenta el seu propi conjunt de regles i regulacions estrictes quan estàs en les instal·lacions, també apareixerà al costat de Reeves un cop més en el molt esperat John Wick: Chapter 4, que s’estrenarà el 23 de Març de 2023. Actualment, no està clar que succeirà amb el personatge de McShane, ja que s’ha convertit en un enemic de Wick després dels esdeveniments de John Wick 3: Parabellum, que va veure Winston tornar-se en contra de Wick després d’arribar a un acord amb l’adjudicador (Asia Kate Dillon).

c“Estem encantats de que Ian McShane s’uneixi a nosaltres per a un paper fonamental a Ballerina”, va dir el productor Basil Iwanyk. “Ha estat una part tan integral de la franquícia des del primer John Wick. Ha estat divertit tenir-lo en aquest viatge a mesura que l’univers de Wick s’expandeix”.

El projecte es va anunciar per primer cop l’any 2019, després del debut als cinemes de John Wick 3: Parabellum, que ens dona el primer cop d’ull a les ballarines assassines que estan essent entrenades pel sindicat Ruska Roma liderat pel personatge de Anjelica Huston.

Ballerina es centra en una jove assassina que cerca venjança contra les persones que van matar a la seva família. El film està dirigit per Len Wiseman a partir d’un guió escrit per Shay Hatten (Army of the Dead). El film estarà supervisat per James Myers per a Lionsgate. El spin-off està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee, Keanu Reeves i Chad Stahelski.

Lionsgate es troba actualment en la post-producció de John Wick: Chapter 4. El estudi també està treballant en la sèrie preqüela The Continental, que farà el seu debut a Starz com una sèrie limitada de tres parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada