Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 14 de novembre del 2022

'Gran Turismo'.

El nou film de Gran Turismo ha començat producció i s’ha publicat una imatge de la pròpia producció. PlayStation ha estat planificant moltes adaptacions cinematogràfiques de les seves grans franquícies. Si bé han prioritzat alguns dels candidats més probables, com ara Uncharted i The Last of Us, també han sorgit altres com Gran Turismo, per a sorpresa de tots. La sèrie de carreres no es basa ni remotament en la història i és mes un aparador tècnic. Du la fidelitat gràfica del hardware de PlayStation al límit i es tracta de crear un simulador de carreres molt realista. Inclús suggerir la idea d’una història en un joc de Gran Turismo sembla quasi una tonteria.

Tanmateix, Sony va aconseguir que el director de District 9 Neill Blomkamp, dirigís el film i sembla que en realitat té molt de potencial. El film ja ha començat filmació després de reunir un repartiment de luxe amb actors com ara Orlando Bloom, David Harbour i inclús un membre de les Spice Girls, Geri Horner. Ja s’ha publicat la primera imatge des del set i encara que no s’ha vist res, es pot intuir una fila de cotxes a la línia de sortida amb una claqueta davant seu. Segons les informacions, el film ja dut temps filmant-se, però aquesta és la primera imatge i la confirmació oficial de la mateixa. Sony també ha confirmat que el film es basa en la història real del jugador de Gran Turismo Jann Mardenborough, qui va guanyar la competició de PlayStation i es va convertir en pilot professional. Hauria de ser una història força interessant.

A partir d’ara, no està clar que tant dramatitzada serà la història o si hi haurà llibertat creativa significativa. El fet de que un film de Gran Turismo estigui succeint és increïblement interesant, especialment quan veus el talent que du al darrera. Si bé podria ser un desastre, tots els noms involucrats en la producció sens dubte inspiren confiança i hauria de conduir, com a mínim, a quelcom emocionant.

L’adaptació cinematogràfica estarà dirigit per Neill Blomkamp a partir d’un guió escrit per coproductor executiu Jason Hall i Zach Baylin. La història segueix a un adolescent amb aspiracions de carreres mentre s’allista a una competició de Nissan de camí a convertir-se en un veritable pilot professional d’automòbils de carrera, una història real en el que es basarà el film.

El film estarà produït per Asad Qizilbash, Carter Swan, Doug Belgrad i Dana Brunetti, amb el creador del joc Kazunori Yamauchi com a productor executiu. El film està programat actualment per estrenar-se als cinemes el 11 d’agost de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada