Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de novembre del 2022

'Escape from New York'.


Segons Bloody Disgusting, l’equip de direcció de Radio Silence, compost per Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillet i Chad Villella, es troba actualment en negociacions per a dirigir la nova versió de Escape From New York de 20th Century Studios, que du molt de temps en desenvolupament.

Radio Silence és millor conegut per treballar en films de terror com Ready or Not, V/H/S/94 i l’última entrega de Scream. Recentment han acabat de filmar Scream 6.

El remake de Escape from New York de 20th Century Studios ha estat en desenvolupament durant anys. L’any 2020, el director de The Invisible Man, Leigh Whannell, va signar per a escriure el projecte, però no està clar si Whannell encara està vinculat al projecte o no. Neil Cross (Luther) es va unir originalment per a escriure el film, amb Robert Rodriguez com a director abans de que ambdós abandonessin el projecte.

El clàssic original de John Carpenter de 1981 estava ambientat en un futur obscur (llavors 1997) on Manhattan s’havia convertit en una presó de màxima seguretat de la mida d’una illa. Quan el president dels Estats Units s’estavella contra la ciutat en runes, un bandoler (interpretat per Kurt Russell) es veu obligat a viatjar al interior per a rescatar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada