Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de novembre del 2022

Sand and Stones'.

Segons Deadline, el guanyador d’un Oscar Nicolas Cage i Jaeden Martell (It films, Mr. Harrigan’s Phone, Defending Jacob) han signat per als papers principals en el pròxim film d’acció i supervivència Sand and Stones. L’alumne de Lost in Space, Maxwell Jenkins i l’estrella de Fate: The Winx Saga, Sadie Soverall, també han estat escollits per la film.

Sand and Stones estarà dirigit per Ben Brewer a partir d’un guió escrit per Mike Nilon. El film comptarà amb Cage interpretant a Paul, el pare dels bessons adolescents Joseph i Thomas, interpretats per Martell i Jenkins respectivament. Ambientat en un món post-apocalíptic i escassament poblat, la història segueix a Paul i als seus fills, “els quals han aconseguit guanyar-se la vida, però viuen amb por constant. Fins que, davant d’un perill imminent, han d’executar un pla desesperat per a sobreviure”.


“Amb el seu agut ull i la seva visió única, Ben Brewer és el director ideal per a donar vida al guió apocalíptic i electritzant de Mike Nilon”, va dir Delphine Perrier, directora d’operacions de Highland, en un comunicat. “El nostre film inicial amb Ben va ser The Trust, i estem neguitosos per treballar un cop més amb aquest talentós cineasta”.

La producció ja ha començat a Irlanda. El film està produïda per Highland Film Group, amb Nilon, Cage, David Wulf, Arianne Fraser, Delphine Perrier i Braxton Pope com a productors. Està essent produïda per Slava Vladimirov, Jared Underwood i Andrew Robinson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada