Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de novembre del 2022

'Emancipation'.

Apple Original Films ha publicat el primer avanç oficial de Emancipation, el pròxim drama de suspens de Antoine Fuqua i que protagonitza Will Smith com un esclau fugitiu.

El tràiler destaca la determinació d’un home per aconseguir la seva llibertat enfrontant-se voluntàriament a diverses amenaces per a poder sobreviure. El film arribarà als cinemes el 02 de desembre, seguit del seu debut a Apple TV+ el 09 de desembre.

          


Emancipation està dirigit per Antoine Fuqua a partir d’un guió escrit per William N. Collage. Al costat de Smith estan també Ben Foster, Charmaine Bingwa, Gilbert Owuor, Mustafa Shakir, Steven Ogg, Grant Harvey, Ronnie Gene Bivens, Jayson Warner Smith, Jabbar Lewis, Michael Luwoye, Aaron Moten i Imani Pullum.

“Explica la història triomfant de Peter (Smith), un home que escapa de la esclavitud, confiant en el seu ingeni, fe infrangible i amor profund per la seva família per evitar els caçadors de sang freda i els pantans implacables de Luisiana en la seva recerca de la llibertat", diu la sinopsis. “El film està inspirat en les fotos de 1863 de ‘Whipped Peter’, preses durant un examen mèdic del Exèrcit de la Unió, que van aparèixer per primer cop a Harper’s Weekly. Una imatge, coneguda com ‘L’esquena flagel·lada’, que mostra l’esquena nua de Peter mutilada per les fuetades dels que el van esclavitzar, va contribuir en última instància a augmentar la oposició pública de l’esclavitud”.

Els productors i productors executius són Chris Brigham, Antoine Fuqua, James Lassiter, Heather Washington, Cliff Roberts, Glen Basner i Scott Greenberg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada