Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de novembre del 2022

'Captain America: New World Order'.


En la situació actual, el planeta encara no te els Venjadors. Després de Avengers: Endgame, els herois han seguit el seu propi camí amb el propi Cap de Marvel Studios, Kevin Feige, confirmant que el grup ja no està en actiu. Tenim la hipòtesis de que l’esquadró suprem podria ser el grup de malvats en el pròxim film de Thunderbolts. Ara, hi ha un altre punt de vista que volem examinar: la possibilitat potencial de que el grup aparegui o com a mínim, es presenti al pròxim Captain America: New World Order.

L’esquadró suprem ha estat durant molt de temps una versió alternativa dels Avengers, amb cadascun dels membres imitant efectivament els poders de la Lliga de la Justícia de DC. Tens Hyperion, la equivalència de Marvel de Superman, Power Princess (Wonder Woman), Nighthawk (Batman), Whizzer (Flash) i Doctor Spectrum (Green Lantern), entre d’altres.

A New World Order, però, sabem que Sam Wilson (Anthony Mackie) pujarà els m’agrada de Samuel Stern (Tim Blake Nelson) i Thunderbolt Ross (Harrison Ford). Per això, no suggerim que Squadron Suprem sigui el malvat principal aquí, sinó que d’alguna manera s’introdueixi per a una propietat futura.

Només pensa en això. Potser la CIA estigui experimentant amb la creació del seu propi equip de superherois, aconseguint d’alguna manera inclús trobant una mica de sèrum de súpersoldat addicional per a regalar noves habilitats a un grup d’agents. Potser llavors, aquest grup servirà com els principals antagonistes de Thuderbolts, continuant amb el llegat de Marvel Studios d’explicar històries estretament connectades.

“Crec que no és Steve Rogers i crec que això és d’alguna manera bo”, va explicar Moore en el programa. “Perquè per a mi, aquest no Cap és Rocky. Serà el perdedor en qualsevol situació. No és un súpersoldat. No té cent anys. No te als Venjadors. Que passa amb aquest individu que anuncia públicament quelcom així com, sense suport, sóc el nou ‘Capità Amèrica’? Que passa després? Crec que es fascinant perquè es un noi. Es un noi amb ales i un escut, però és un noi. Llavors, anem a posar-lo a prova i fer que s’ho guanyi i veure que passa quan és superat, superat, fora de tot. Que fa que algú sigui Captain America? Argumentaré que no és ser un súpersoldat. I crec que ho demostrarem amb Mackie i Sam Wilson”.

Captain America: New World Order, està programat per estrenar-se el pròxim 03 de Maig de 2024.

*Notícia des de ComicBook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada