Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de novembre del 2022

'Babylon'.

Paramount Pictures ha presentat un nou tràiler de Babylon, el drama d’època farcit d’estrelles i protagonitzat per Margot Robbie, Brad Pitt i Tobey Maguire. El film arribarà als cinemes el pròxim 23 de desembre.

L’avanç presenta moltes noves imatges que ens brinden més informació sobre el personatge Robbie, una actriu salvatge que aparentment s’està preparant per a una dura caiguda a mesura que les seves formes exagerades treuen el millor d’ella. També mostra el caràcter ambiciós de Diego Calva, ja que somia amb fer-se un nom a Hollywood.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i el cartell...

          

          


Babylon es descriu com un drama original ambientat en la dècada de 1920 a Los Angeles. La història tindrà lloc durant el canvi important de la industria cinematogràfica del cine mut als films sonors. “Una història d’ambició descomunal i excés escandalós, rastreja l’ascens i la caiguda de diversos personatges durant una era de decadència i depravació desenfrenada en els inicis de Hollywood”, es pot llegir en la sinopsis.

El film serveix com un projecte de reunió entre el guanyador d’un Oscar Bard Pitt, amb la seva coprotagonista de Once Upon a Time in Hollywood, Margot Robbie com la parella protagonista. A ells s’uneixen Samara Weaving (Ready or Not), Max Minghella (The Handmain’s Tale, Spiral), Katherine Waterson (Fantastic Beasts films) i el baixista de Red Hot Chilli Pappers Flea (Back to the Future). També compta amb Rory Scovel, Lukas Haas, Eric Roberts P.J. Byrne, Damon Gupton, Diego Calva, Jovan Adepo i Li Jun Li (Wu Assassins, Evil) com a Anna May Wong.

Babylon està escrita i dirigida per el cineasta nominat al Oscar Damien Chazelle (La La Land, First Man, Whiplash). Els productors són Olivia Hamilton, Matt Plouffe i Marc Platt en seran productors. També està produït per Tobey Maguire, Helen Estabrook i Adam Siegel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada