Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de novembre del 2022

'The Spiderwick Chronicles Series'.

Segons Deadline, l’actriu de The Baby-Sitters Club, Momona Tamada i Alyvia Alyn Lind, han estat seleccionades per a unir-se a la pròxima adaptació live-action de Disney+ The Spiderwick Chronicles, basada en els llibres més venuts de Tony DiTerlizzi i Holly Black del mateix nom.

Tamada i Lind estan llestes per a interpretar els papers recurrents de Emiko i Calliope, respectivament. Les descripcions completes dels seus personatges es descriuen a continuació:

Emiko: una adolescent local a Henson, és membre de la teràpia grupal ambulatòria en l’hospital Psiquiàtric de Meskwaki. Diagnosticada com a mentidera patològica, és difícil saber quan està dient la veritat, però està clar que, com a ciutadana, també ha crescut escoltant sobre misteriosos successos a Spiderwick Estate i sent curiositat pel seu nou resident, Jared.

Calliope: per fora, és una noia perfectament normal, però això és sols el seu exterior. De fet, ella és una Fetch (un presagi de mort) que ha pres aquesta disfressa per a poder romandre prop del ogre malvat, Mulgarath (Slater), i ajudar-lo en la seva recerca per a trobar la guia de camp de Spiderwick.

La sèrie The Spiderwick Chronicles està produïda pel showrunners Aron Eli Coleite, amb Kat Coiro llesta per a dirigir els dos primers episodis. La sèrie estarà protagonitzada per Lyon Daniels com a Jared Grace, Noah Cottrell com a Simon Grace, Mychala Lee com a Mallory Grace i Joy Bryant com a Helen Grace, amb Christian Slater interpretant al malvat ogre Mulgarath.

“La sèrie segueixen a la família Grace, els germans bessons Jared i Simon, la seva germana Mallory i la seva mare Helen, mentre es muden a la seva ruïnosa llar ancestral”, es pot llegir a la sinopsis oficial de la sèrie. “Comencen a desxifrar un obscur misteri sobre el seu rebesavi, qui un cop va descobrir el secret i, a vegades, perillós món de les fades”.

Els productors executius son Coiro, Holly Black, Tony DiTerlizzi, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg, Julie Kane-Ritsch i Grace Gilroy. Prové de Paramount Television Studios i 20th Television.

Aquest no és el primer cop que s’adapten The Spiderwick Chronicles. L’any 2008, es va estrenar un film basat en el primer llibre, protagonitzat per Freddie Highmore (Charlie and the Chocolate Factory), Sarah Bolger, Mary-Louise Parker, Seth Rogen, Martin Short i Nick Nolte. Tot i això, mai es va realitzar una seqüela, pel que Disney espera tenir una mica més de sort amb la seva versió en forma de sèrie un cop estrenada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada