Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 de novembre del 2022

'Silk: Spider Society'.


Des de Variety han revelat que Amazon ha ordenat diverses sèries d’acció en viu basades en propietats de Marvel de les que Sony en té els drets.

La primera sèrie que s’anunciarà és Silk: Spider Society, que seguirà a un dels personatges de Spider-Man creats recentment, Silk. Està essent desenvolupat per Angela Kang, millor coneguda per a ser la showrunners de The Walking Dead, i els productors de Spider-Man: Into the Spider-Verse, Phil Lord i Christopher Miller. Comptarà amb la producció executiva de Kang, Lord, Miller i Amy Pascal.

“Estem neguitosos per donar vida a les aventures de Cindy Moon, gracies al equip de somni creatiu de Chris i Phil, Angela i Amy, juntament amb els nostres socis de Marvel i Amazon”, va dir el president de Sony Pictures Television Studios, Katherine Papa. “Sabem que aquesta emocionant sèrie amb personatges i històries noves i mai abans vistos sorprendrà a les audiències que la vegin primer a MGM+ lineal i després en tot el món amb Prime Video”.

“Àngela és una professional la perspectiva del qual i creativitat respectem i admirem molt", van comentar Lord i Miller. "Ella també és molt divertida. Li encanten aquests personatges i ens sentim molt afortunats per tenir la oportunitat de treballar amb ella per a dur la història de Cindy Moon al món".

No s'ha especificat quins altres personatges o concepte de sèries es crearan, tot i que es diu que Silk: Spider Society és solament el primer producte del acord entre Amazon i Sony.

Silk o millor dit Cindy Moon, va fer el seu debut per primer cop a The Amazing Spider-Man #1 de 2014 i va ser creat per Dan Slott i Humberto Ramos. Moon va ser mossegat per la mateixa aranya radioactiva que Peter Parker, però va tenir una vida molt diferent després de la picada. Cindy (com a estudiant en lloc del seu altre ego Silk) va aparèixer a Spider-Man: Homecoming i Avengers: Infinity War, on Tiffany Espensen la va interpretar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada