Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de novembre del 2022

'Gran Turismo'.


El repartiment del pròxim film Gran Turismo, basat en l’exitosa saga de videojocs, continua creixent, amb Djimon Hounsou i Gerri Halliwell-Horner llestos per a unir-se al repartiment.

Segons The Hollywood Reporter, Hounsou i Halliwell-Horner, aquest últim el podríeu conèixer com a Ginger Spice de la seva època en l’exitós grup musical Spice Girls, s’uniran al repartiment, de la mateixa manera que Daniel Puig (Naomi de The CW), Josha Stradowski (The Wheel of Time) i l’actor alemany Thomas Kretschman. Els quatre actors s’uneixen als actors prèviament anunciats Orlando Bloom, Darren Barnet, David Harbour i Archie Madekwe.

El duo Hounsou i Halliwell interpretarà als pares d’un adolescent (Madekwe) que s’associa amb un conductor jubilat (Harbour) per a prendre a conduir. La informació assenyala que Puig interpretarà el paper del germà de Madekwe, mentre que Stradowski interpretarà a un pilot rival. Kretschman assumirà el paper del pare de Stradowski en el film.

L’adaptació cinematogràfica estarà dirigit per Neill Blomkamp a partir d’un guió escrit per coproductor executiu Jason Hall i Zach Baylin. La història segueix a un adolescent amb aspiracions de carreres mentre s’allista a una competició de Nissan de camí a convertir-se en un veritable pilot professional d’automòbils de carrera, una història real en el que es basarà el film.

El film estarà produït per Asad Qizilbash, Carter Swan, Doug Belgrad i Dana Brunetti, amb el creador del joc Kazunori Yamauchi com a productor executiu. El film està programat actualment per estrenar-se als cinemes el 11 d’agost de 2023.

Estrenat originalment l’any 1997, la franquícia Gran Turismo s’ha convertit en una de les propietats de videojocs de carreres més populars de la història, conegut pel seu meticulós nivell de detall i realisme. Gran Turismo 7 és el joc més recent de la franquícia i es va estrenar per a PlayStation 4 i PlayStation 5 el passat mes de març. El joc va rebre puntuacions altes de la crítica de la premsa i va impressionar als fans amb la seva atenció als detalls i les seves amplies opcions de joc. Va ser criticat per la rutina necessària per a obtenir els vehicles, però Polyphony Digital ha anat abordant lentament aquestes preocupacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada