Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de novembre del 2022

'Lucy Series'.


Menys d’una dècada des del exitós debut de Lucy, des de Variety ens informen de que EuropaCorp i Village Roadshow estan desenvolupant una sèrie derivada basada en el film d’acció i ciència-ficció protagonitzat per Scarlett Johansson. A més, el guanyador del Oscar Morgan Freeman també ha entrat en negociacions per a repetir el seu paper com el professor Samuel Norman en el pròxim projecte.

No hi ha més detalls sobre la pròxima sèrie. El film de 2014 va estar dirigit pel cineasta Luc Besson, millor conegut pels seus aclamats films com Leon: The Professional i The Fifth Element.

El film original seguia a Johansson com una dona que accidentalment obté poders sobrehumans, així com habilitats físiques i mentals millorades, després de ser obligada a convertir-se en una mula de drogues. La droga sintètica que es va col·locar quirúrgicament en el seu estomac es trenca, el que la du a prendre la droga en el seu sistema involuntàriament.

El film va costar al voltant de $40M i va recaptar un total de $469.058.574 a nivell mundial ($126.663.600 a nivell nacional i uns $342.394.974 a nivell internacional). Va estar protagonitzat per Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-Sik, Lio Tipton, Julian Rhind-Tutt, Pilou Asbæk i Amr Waked. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada