Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de novembre del 2022

'Constantine 2'.


A principis d’any, es va anunciar que Warner Bros. Discovery portaria de nou a Keanu Reeves i al director Francis Lawrence per a un segon film de Constantine. En una entrevista recent, Lawrence va parlar sobre com li agradaria dur el film.

Parlant amb The Wrap, Lawrence va declarar que si tingués que dir alguna cosa, Constantine 2 seria un film “realment de Classificació R”, el que es denota una frustració que tenia amb el film original.

“Una de les coses més importants, per a mi, sobre el primer film va ser que vam seguir, segons Warner Bros., les regles per a realitzar un film PG-13 en termes de violència, sang, llenguatge i sexualitat. Però la junta de qualificació ens va donar una R dura basat en la seva zona gris de intensitat”, va dir Lawrence. “El que em va saber més, més greu va ser que teníem un film amb classificació R que en realitat és un film PG-13, i si tingués que tenir una R, realment hagués fet un film amb classificació R. L’hauria fet molt més aterridor i molt més violent, i realment hauria fet un film amb classificació R”.

Aquest cop, però, Lawrence va dir que els seus plans són “realment intentar-ho” i realitzar un film que reflecteixi adequadament al personatge, el que significa que podria arribar un veritable film amb classificació R.

“La idea, aquest cop, al menys per a mi, realment intentar-ho i realitzar un veritable Constantine amb classificació R que és, crec, el que la gent sempre va voler originalment, no la versió PG-13 que simplement obté una R”, va dir Lawrence.

El film original de Constantine de 2005 va rebre critiques dispars, però ràpidament es va convertir en un clàssic de culte entre els fans. No es sap molt sobre la seqüela planejada en aquest moment, però el film estarà escrit per Akiva Goldsman i produït per J.J. Abrams i Hannah Minghella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada