Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de novembre del 2022

'Puss in Boots: The Last Wish'.

Universal Pictures ha publicat un nou tràiler de Puss in Boots: The Last Wish, la tant esperada seqüela animada, que presenta el retorn de Antonio Banderas com el felí protagonista. El film finalment arribarà als cinemes el pròxim 21 de desembre.

El tràiler destaca la missió de Puss del seu desig de recuperar algunes de les seves nou vides després de descobrir que ja ha arribat a l’última, el que inicialment el va fer retirar-se a la casa de la senyora dels gats.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el nou cartell...

          

          


Puss in Boots 2: The Last Wish, està codirigida per Joel Crawford i Januel Mercado, amb la producció de Mark Swift. Tots treballant junts anteriorment a The Croods: A New Age de 2021.

“Aquest spin-off seguirà al gat amb botes mentre descobreix que la seva passió per l’aventura li ha passat factura”, es pot llegir en la sinopsis. “Ha cremat vuit de les seves nou vides, deixant-lo amb tant sols una vida. El gat empren un viatge èpic per a trobar l’últim desig mític i restaurar les nou vides”.

El film compta amb les veus de Antonio Banderas, Salma Hayek Pinault, Harvey Guillén, Florence Pugh, Jack Horner, John Mulaney, Wagner Moura, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez i Da'Vine Joy Randolph.

La franquícia de Shrek va recaptar $2.983.080.337 a nivell mundial. El spin-off de el Gat amb Botes de 2011 va recaptar $554.987.477 a nivell mundial. Va obtenir una nominació a Millor Film Animat en els 84ns Premis de l’Acadèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada