Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de novembre del 2022

'Hercules'.


Els germans Russo actualment estan llestos per a produir una adaptació live-action del clàssic film animat Hèrcules i segons els germans, el film serà més experimental que les adaptacions live-action anteriors, ja que estarà inspirat en la plataforma de xarxa social TikTok.

Una de les crítiques més grans contra els remakes live-action anteriors de Disney ha estat la seva copia del format original i les accions del seu predecessor animat. Segons Joe Russo en una entrevista amb Variety, el seu film de Hèrcules serà “una mica més experimental en el to, un mica més experimental amb l’execució”.

“Crec que estan emocionats de veure el que tots podem aportar d’una manera que no sigui sols una reinterpretació del film animat”, va dir també Russo.

Quan es tracte d’inspirar-se en TikTok, Russo va assenyalar que el pròxim remake live-action seguirà essent tan musical com ho va ser el film animat i tractarà de mantenir el punt de vista una mica convencional que també va tenir el film original. En aquest sentit, va dir Russo, l’equip darrera del film està cercant a les xarxes socials modernes com el públic absorbeix coses com els musicals.

“Hi ha preguntes sobre com ho tradueixes com un musical”, va dir Russo. “Les audiències d’avui han estat entrenades per TikTok, cert? Quina és la seva expectativa de com es veu i es sent aquest musical? Això pot ser molt divertit i ajudar-nos a ampliar una mica els límits sobre com s’executa un musical modern”.

El film original, protagonitzat per Tate Donovan (Rocketman) en el paper principal, va ser un retrobament musical de la icònica llegenda de Hèrcules. Segueix al fill de Zeus després de que Hades el desposseís de la seva immortalitat en un esforç per assegurar-se de que pugui conquistar el Mont Olimp dintre de 18 anys. Els plans de Hades no surten tan bé com ell pretenia, ja que Hèrcules es queda amb la seva força sobrehumana intacta, el que el du a emprendre un viatge per a protegir la seva llar al costat de la humanitat.

El film animat es destaca per passar constants redissenys durant els molts anys de desenvolupament, amb 18 escriptors acreditats contribuint al producte final i Ron Clements i Jon Muker dirigint. El repartiment de veus del film original incloïa a Danny DeVito (It’s Always Sunny in Philadelphia), James Woods (Videodrome) i Susan Egan (Steven Universe).

Hercules s’uneix a la creixent llista de films animats del catàleg de Disney que passaran a ser live-action per part del estudi, de les quals ja s’ha estrenat: The Jungle Book, Beauty and the Beast, Dumbo, Mulan, Aladdin, The Lion King, Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil, Lady and the Tramp -estrenada directament a Disney Plus-, Cruella, o la més recent Pinocchio estrenada també directament a Disney Plus. O la pròxima: The Little Mermaid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada