Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de novembre del 2022

'The Electric State'.


El molt esperat repartiment del pròxim film de Netflix dels germans Russo, The Elctric State, s’està ampliant en gran, des de Variety informant que Giancarlo Exposito, Ke Huy Quan, Anthony Mackie i Billy Bob Thorton s’han unit al repartiment.

Els quatre actors s’han unit al pròxim film que es desenvolupa en una Amèrica alternativa a mitjans de la dècada de 1990. Ells s'uneixen als ja abans anunciats Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Stanley Tucci i Jason Alexander en el film, formant un conjunt farcit d’estrelles. Quan també substituirà a la seva coprotagonista de Everything Everywere All At Once, Michelle Yeoh, qui, segons les informacions ha hagut d’abandonar el projecte degut a problemes d’agenda.

Segons Variety, Esposito interpretarà a un antagonista conegut com “el Marshall”, un dron robòtic tripulat per Esposito i que està perseguint el personatge de Brown. Quan interpretarà a un metge que el personatge de Brown necessita trobar, mentre que Mackie i Thorton posaran veu a robots intel·ligents en el film, amb Mackie com a company de Chris Pratt i Thorton com una "figura clau en la guerra civil".

Publicada per primer cop l’any 2018, la novel·la de The Electric State, es desenvolupa en un futur alternatiu on una adolescent descobreix un estrany robot que li va enviar el seu germà desaparegut. Ella i el robot es proposen trobar al seu germà en un món imaginatiu de humans barrejats amb tota mena de robots, descobrint una gran conspiració en el procés. El mitjà assenyala que Chris Pratt es troba actualment en negociacions per a protagonitzar al costat de Brown.

“Ambientat en un passat “retro futurista”, segueix a una adolescent orfe (Brown) mentre travessa l’oest americà amb un robot i un rodamon excèntric a la recerca del seu germà petit”, diu la sinopsis.

L’adaptació cinematogràfica està dirigit pels germans Russo, a partir d’un guió escrit per Christopher Markus i Stephen McFeely. El projecte estava prèviament en mans de Universal Pictures.

Els germans Russo també en seran productors al costat de Mike Larocca a través de la seva companyia AGBO. Els productors executius són Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Geoff Haley, Markus i McFeely, amb Chris Castaldi i Patrick Newall com a productors.

El film The Electric State ha estat en desenvolupament des de 2017 i originalment estava programat per ser desenvolupada pel duo de It, Andy i Barbara Muschietti amb Andy com a director. Tot i això, Andy Muschietti va decidir renunciar a les seves funcions com a director del projecte per a centrar-se en l’esperat film del DCEU The Flash, de Warner Bros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada