Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de novembre del 2022

'Star Wars Shawn Levy Film'.

El director i productor Shawn Levy està llest per a desenvolupar un film en una galàxia molt, molt llunyana, i des de The HollywoodReporter confirmen que Levy està en procés d desenvolupar un film de Star Wars per a Lucasfilm.

Segons la informació, actualment no està clar quan podria dur-se a terme el projecte o inclús si el dirigirà ell. El pròxim film del director és el molt esperat de Deadpool 3 per a Marvel Studios, el qual la seva estrena està programada per al 08 de novembre de 2024. També està llest per ajudar a produir l’últim lot d’episodis de la sèrie Stranger Things de Netflix, ja que la seva productora 21 Laps ha estat treballant en la sèrie.

Pel que fa al seu projecte de Star Wars, no hi ha informació real disponible en aquests moments. Tot i això, és l’últim d’una gran quantitat d’informació de que Lucasfilm s’està preparant per a retornar Star Wars a la gran pantalla. S’està preparant un nou film que estarà dirigit per Taika Waititi, de la mateixa manera que s’està preparant un film escrit per Damon Lindelof i que dirigirà Sharmeen Obaid-Chinoy. També està desenvolupant un film el director de Marvel Studios, Kevin Feige, però ell participa com a productor, tot i que cap d’aquests projectes té una data d’estrena fixada.

L’últim projecte de Levy ha estat el film de Netflix de 2022 The Adam Project, protagonitzat per Ryan Reynolds, Mark Ruffalo i Walker Scobell. Abans d’això, també va dirigir el film Free Guy de 2021, així com tots els films de l’exitosa franquícia de comèdia Night at the Museum. Juntament amb Deadpool 3, Levy també està desenvolupant actualment la sèrie dramàtica limitada All the Light We Cannot See per a Netflix basada en la novel·la homònima guanyadora del Premi Pulitzer de Anthony Doerr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada