Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de novembre del 2022

'The Princess Diaries 3'.


Una tercera entrega de la franquícia cinematogràfica The Princess Diaries està en procés a Disney, segons ens informen des de The Hollywood Reporter.

Segons la informació, Aadrita Mukerji escriurà el guió de The Princess Diaries 3, que serà una continuació dels films protagonitzats per Anne Hathaway en lloc de un reboot o una nova versió.

La informació assenyala també que la pròpia Hathaway no té cap contracte per a aquesta nova entrega, però sovint ha dit que estaria disposada a tornar a la franquícia si es presentava la oportunitat, per al que els fans tindran d’esperar per a tindre més informació.

The Princess Diaries original es va estrenar al 2001 i estava protagonitzat per Hathaway com una adolescent estatunidenca que s’assabenta de que és heretera del tron Europeu de Genovia. El film en si es basava en la novel·la del mateix nom de Meg Cabot i va estar coprotagonitzada epr Andrews. L’estrena va ser rebuda amb elogis quasi universals, empenyent a Hathaway al estrellat i va guanyar un total de $165.335.153 per un pressupost de $26M, molt més del que molts van pensar degut a la seva classificació G i el tema en general.

La seva seqüela, The Princess Diaries: Royal Engagement, es va estrenar al 2004 amb el retorn de Hathaway i Andrews en els seus respectius papers. Aquest film va continuar la història de la original i va veure a Mia Thermopolis (Hathaway) retornar a Genovia per a finalment esser coronada Reina. Aquest film també va ser un gran èxit per a Disney, guanyant uns $134.734.481 per a un pressupost de $40M tot i que no va ser tan ven rebuda com la primera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada