Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de desembre del 2022

'Bruce Lee Biopic'.


Ang Lee està llest per a dirigir un film sobre la llegenda xinesa-estatunidenca de les arts marcials Bruce Lee, segons ens informen des de Variety.

Ang Lee, qui ha dirigit èxits anteriors com Crouching Tiger, Hidden Dragon, Life of Pi i Brokeback Mountain, dirigirà el film protagonitzat pel seu fill Mason Lee, en el paper principal com a Bruce Lee. El film estarà escrit per Dan Futterman (Capote, Foxcatcher), amb Jean Castelli, Alex Law, Mabel Cheung i Wells Tower escrivint versions anteriors del guió.

No es sap molt sobre el film en aquests moments, però en una declaració sobre el film, Ang Lee va dir que es va “sentir obligat” a explicar la història de Bruce Lee, ja que troba similituds entre ell i l’artista marcial en les seves històries de vida.

“Acceptat com ni completament estatunidenc ni completament xinès, Bruce Lee va ser un pont entre Orient i Occident que va introduir el Kung Fu xinès al món, un científic del combat i un artista icònic que va revolucionar tant les arts marcials com el cinema d’acció”, va dir Ang Lee en un comunicat. “Em sento obligat a explicar la història d’aquest esser humà únic i brillant que anhelava pertànyer, posseïa un gran poder en un marc de 135 lliures (61,234Kg) i qui, a través d’un treball dur i incansable, va fer realitat els somnis impossibles”.

Abans de la seva mort l’any 1973 a l’edat de 32 anys, Lee va tenir un moment impactant a Hollywood com a actor i director. Va protagonitzar films com ara Fist of Fury, Enter the Dragon i The Way of the Dragon, Lee es va convertir ràpidament en un dels artistes marcials més icònics de tots els temps i segueix essent estimat en tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada