Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de desembre del 2022

'Rush Hour 4'.


Han passat més de 15 anys des de l’estrena als cinemes de Rush Hour 3, però sembla que les coses finalment estan millorant per a la quarta entrega de l’exitosa franquícia, que s’ha endarrerit durant molt de temps. Durant una aparició recent en el Red Sea Film Festival (des de Deadline), la llegendària estrella d’acció Jackie Chan ha confirmat que Rush Hour 4 es troba actualment en les primeres etapes del desenvolupament, ja que les discussions sobre el guió encara estan en curs. Chan també ha revelat que el projecte ja té un director adjunt.

Els rumors sobre Rush Hour 4 han estat circulant des de 2012, amb les estrelles principals Jackie Chan i Chris Tucker reiterant constantment la seva voluntat de repetir els seus respectius papers icònics com l’inspector Lee i l’oficial Carter al llarg dels anys. Per ara no hi ha més detalls sobre aquesta possible quarta entrega. Tampoc estar clar si Brett Ratner, qui va dirigir els anteriors films, també està vinculat al projecte o no.

La franquícia Rush Hour va començar l’any 1998, i que es centrava en la improbable associació entre un detectiu de Hong Kong i un oficial de policia de Los Angeles. Després de la seva exitosa presentació als cinemes, la van seguir dues seqüeles que van dur a la franquícia de comèdia d’acció a tenir una recaptació mundial de $850.143.988.

A més de Chan i Tucker, la franquícia també va comptar amb Tzi Ma, Tom Wilkinson, Ken Leung, Roselyn Sánchez, Philip Baker Hall, Hiroyuki Sanada, Max von Sydow, Aimee Garcia, Wendie Malick i Noémie Lenoir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada