Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de desembre del 2022

'World War Hulk'.


Una sospitosa productora de Marvel està temptejant un film de World War Hulk. Des de My Cosmic Circus informa de que Shadowstone Productions LLC està treballant com a Marvel Studios. Fer un seguiment dels títols de treball i tractar de determinar a que es podrien estar referint és una practica molt utilitzada entre els obsessius del UCM.  A vegades hi ha fragments de personatges allà, i altres vegades hi ha al·lusions més directes per a recollir. En qualsevol cas, Shadowstone és un mineral de terra rar a Marvel Comics. Ara, perquè importa això per a World War Hulk? Bueno, aquesta roca es va utilitzar per a fabricar la nau que va dur de tronada a Hulk al seu planeta natal per a cercar venjança contra els Venjadors que el van enviar lluny durant la Gerra Civil.

She-Hulk ja va establir al fill de Hulk, Skaar, i va bromejar amb l’aparició de Red Hulk. Combineu això amb la informació que tenim de que Harrison Ford interpretarà al General Thundebolt Ross a Captain America: New World Order, i la imatge encara es trona més clara. Semba a ser que Bruce Banner podria estar tornant a aquells temps salvatges amb inclús el seu nèmesi The Leader com el principal antagonista de Captain America: New World Order. Tots els punts s’estan alineant, però la companyia encara no ha revelat res oficial.

Brandon Davis de Comicbook.com va tenir la oportunitat de parlar amb el productor de New World Order, Nate Moore, sobre el que s’aproximava en la pròxima aparició de Sam Wilson. Sembla que Ford podria estar fent més que utilitzar casualment els seus negocis allà.

“Vull dir, crec que hauràs d’esperar i veure”, va reflexionar Moore. “Saps al que em refereixo? Però Harrison Ford, no podríem estar més emocionats. Òbviament, quan tens ha Han Solo i Indiana Jones involucrats en el teu film, simplement eleva el joc. Llavors, estem emocionats de veure [a Anthony] Mackie i Harrison Ford en escenes junts. Crec que serà fantàstic”.

Quan el productor va parlar amb Collider sobre el pròxim film, va tenir més que dir sobre el lloc de Ross en aquesta narrativa. Sembla a ser que el nou Capità Amèrica tindrà les mans plenes d’intriga política.

“Bueno, mira, el Capità Amèrica de Sam Wilson, portarà el seu propi equip per jugar. No és cap secret que Samuel Sterns està tornant al Univers Cinematogràfic de Marvel, el qual és fantàstic perquè Tim Blake Nelson és el millor”, va explicar Moore al mitjà. “Harrison Ford assumirà el paper del general Thaddeus ‘Thundebolt’ Ross, i veurà a Sam Wilson i Thunderbolt Ross, que si recordeu el van posar a la presó al final de Civil War perquè va violar els acords de Sokovia. Hi hauran algunes espurnes naturals allà, que crec que seran molt divertides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada