Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de desembre del 2022

'Sonic the Hedgehog 3'.


Durant una entrevista amb ComingSoon, els escriptors Josh Miller i Pat Casey van parlar sobre el procés d’escriptura per als films de Sonic the Hedgehog, inclosa la seva afició per Big the Cat.

Sobre el tema del rival icònic de Sonic, Shadow the Hedgehog, que va ser objecte d’una presentació en l’escena post-crèdit de la segona entrega de Sonic the Hedgehog, el duo d’escriptors va explicar com un personatge tan serio podria encaixar en l’escenari del film més còmic:

“Això va ser un gran desafiament per a nosaltres, Jeff [Fowler] i Toby [Ascher], trencar la història de Sonic 3 i, òbviament, ens mataran si revelem massa, però amb un personatge com Knuckles, tot va ser molt ràpid i fàcil veure com ho fèiem per a que Knuckles funciones per a que t’ho prenguis seriosament, però també pot ser divertit ja que és un film de Sonic the Hedgehog”, va dir Miller. “Mires a personatges com Worf de Star Trek: The Next Generation o Drax de Guardians of the Galaxy. És més fàcil entrendre això amb Shadow, novament, perquè no es suposa que sigui tant divertit. Estic tractant de pensar el que podem dir ja que no podem revelar res”.  

“Has de buscar el contrasta entre Shadow i Sonic i els altres personatges”, va afegir Casey. “Perquè Shadow és un tipus molt serio, però no el vols convertir en una gran broma com Lego Batman o quelcom així perquè ha d’explicar una història seria. Però si, realment no podemrevelar molt”.

Quan se’ls hi va preguntar que tant endins poden profunditzar els dos en el que respecte a la història expansiva de Sonic the Hedgehog, els escriptors van parlar sobre les diferències entre els diversos drets de la franquícia, així com la seva afinitat amb Big the Cat de Sonic Adventure.

“Quelcom que ens fa la vida una mica més fàcil és que els drets dels videojocs són diferents als drets dels còmics”, va explicar Miller. “Així que crec que a l’engròs, realment no podem utilitzar coses dels còmics de Archie, específicament. Això com a mínim redueix la mena de coses que podem estar fent. Però vull dir, crec que cada cop que estem treballant en això...en algun moment es torna realment estrany i boig i després tenim que tornar a controlar-ho. Ni tan sols em refereixo a Pat i a mi específicament. Tot l’equip ho fa, i diuen ‘No podem fer això!’ o ‘tot i el gran pressupost que tenen aquests films, ni tan sols podem pagar això, així que deixem de pensar en això’”.

“Però ambdós som força pro Big the Cat”, va aclarir Casey. “A vegades, Big ha tingut un cameo bàsicament en tots aquests films, i després tenim que treure’l”.

Finalment, Miller i Casey van dir que estan molt contents amb la recepció que l’agent Stone de Lee Majdoub ha tingut entre els fans.

“Ens encanta que la gent hagi elogiat al Agent Stone”, va dir Casey. “És graciós, perquè el seu paper en el primer film ni tant sols era tan important com en la fase de guió del film, però Jim va pensar que Lee [Majdoub] era molt divertit i el seguia trucant, ell estava com, ‘vinga porta a Lee aquí. Robotnik hauria d’estar dient-li això al Agent Stone’. Quan vam veure aquest primer film, vam pensar, ‘home, aquest Agent Stone simplement l’està matant. Així que tenim que posar més d’ell en el segon film”. Els fans realment el van abraçar. Així que aquesta va ser la decisió correcte. M’encanta veure tot l’art dels fans de Agent Stone i aquestes coses”.

“Si quelcom va ser gratificant treballant en Sonic 3, vull dir que definitivament hauria de ser gratificant per a Lee, però em refereixo al teu punt inicial d’aquest personatge que no és del canon, i com va assenyalar Pat, la versió inicial d’ell en el guió ni tan sols era tan interessant”, va explicar Miller. “Sols tenia que haver-hi algú allà per a que Robotnik parlés. Inclús era una barreja de dos personatges diferents, i deien, ‘aquest sols hauria de ser un actor’. Però en el procés de Sonic 2, vam començar a treballar en ell abans de que sortís el primer film. Així que gairebé figurava en Sonic 2 perquè no ens vam adonar compte de que els fans l’estimaven tant. Llavors vam pensar, ‘oh, tenim que posar a Stone en la 2’. Llavors, el meu punt és que Sonic 3 va ser el primer del que vam començar a parlar després de veure l’amor cap a Stone. Crec que hauria der ser gratificant per a Lee que es parlés de Stone al mateix nivell que Knuckles i Tails. Mai hi va haver una versió de Sonic 3 en la que Stone no fos un personatge principal”.  

“Després d’establir-se a Green Hills, Sonic està neguitós per demostrar que té el que es necessita per a ser un veritable heroi”, diu la sinopsis de Sonic the Hedgehog 2. “La seva prova arriba quan el Dr. Robotnik torna amb un nou company, Knuckles, a la cerca d’una esmaragda mística que té el poder de destruir civilitzacions. Sonic s’uneix al seu propi company, Tails, i junts s’embarquen en un viatge per tot el món per a trobar l’esmaragda abans de que caigui en les mans equivocades”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada