Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de desembre del 2022

'Terminator Reboot'.


La sèrie Terminator és una de les franquícies d’acció més icòniques de tots els temps, però no ha vist un nou film des de Terminator: Dark Fate de 2019. Recentment, el director James Cameron ha parlat que li agradaria veure un nou reinici.

Durant una aparició en el podcast de Smartless de Wondery  i Amazon (a través de Bloody Disgusting), Cameron, qui va crear la franquícia i va dirigir el film original i la seva seqüela, va parlar sobre el seu futur. Cameron va dir que si s’anés a realitzar un nou film de Terminator, li agradaria centrar-se més del costat de Skynet en lloc de sols el fet de que el Terminator està embogit.

“Si hagués de fer un altre film de Terminator i potser tractar de rellançar la franquícia novament, que esta en discussió però no s’ha decidit res, ho faria molt més sobre el cantó de la IA que sobre els mals robots embogits”, va revelar Cameron.

La notícia de que les discussions per a rellançar la franquícia novament també són notables. Anteriorment, hi havia el rumor de que Terminator: Dark Fate de 2019 seria el principi d’una nova trilogia dins de la franquícia. Tot i això, el film va ser un fracàs a la taquilla, el que va provocar la cancel·lació de plans per a futurs films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada