Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de desembre del 2022

'M3GAN Sequel'.


Blumhouse Productions s’està preparant per estrenar el pròxim gran film de la nina de terror amb M3GAN i el futur de la franquícia ja s’està parlant en la premsa. Primer el director de M3GAN, Gerard Johnstone, va parlar de la possibilitat de que la nina s’associï amb Annabelle de The Conjuring Universe de James Wan. Ara sembla a ser que un dels productors ja està parlant la idea d’una seqüela. Durant una entrevista recent amb The Hollywood Reporter, Jason Blum va respondre si les converses sobre la seqüela de M3GAN estan succeint o no.

“Bueno, la meva resposta a això és que sóc molt supersticiós i no m’agrada parlar de seqüeles abans de que el primer film s’estreni”, va dir Blum al gremi. “Però com tots els films que faig, sempre penso en un món més gran. No solament penso en la història, penso en un món més gran. Llavors, si tenim la sort d’explicar altres històries, podem treure’n del món més gran”.

Una diferència important entre les dues nines és que, si bé Annabelle podria ser la llar d’una entitat sobrenatural, els films en els que apareix no mostren a la nina causant una carnisseria, sinó més bé evocant esdeveniments d’un altre món al seu voltant. M3GAN, per altre banda, utilitza les seves habilitats mortals per a protegir als més propers a ella a tota costa.

El director de The Conjuring i productor de M3GAN, James Wan, va intervenir: “Escolta, M3GAN és una raça completament nova que no hem vist abans. No m’estranyaria que M3GAN tingués grans trucs sota la màniga, especialment si tenim força sort per a tenir històries futures. Perquè M3GAn no pot tenir llança coets a la punta dels seus dits? Això seria sorprenent. Faria saltar pels aires a qualsevol nina del planeta”.

L’estrella de M3GAN, Allison Williams, va afegir: “Mai apostaria contra M3GAN. Mai, mai. Tinc que anar amb la meva noia. Ella te la xarxa mundial en el seu ser. Podria guanyar qualsevol cosa”.

M3GAN és una meravella de la intel·ligència artificial, una nina realista programada per a ser la millor companya d’una nena i la millor aliada dels pares. Dissenyat per la brillant robòtica de la companyia de joguets Gemma (Allison Williams de Get Out), M3GAN pot escoltar, mirar i aprendre mentre es converteix en amiga i mestre, companya de jocs i protectora, per a la nena a la que està unida.

Quan Gemma de sobte es converteix en la cuidadora de la seva neboda orfe de 8 anys, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), Gemma no està segura ni preparada per a ser mare. Sota una intensa pressió en el treball, Gemma decideix emparellar el seu prototip M3GAN amb Cady en un intent de resoldre ambdós problemes, una decisió que tindrà conseqüències inimaginables.

M3GAN s’estrenarà el pròxim 4 de Gener de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada