Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 25 de desembre del 2022

'Rebel Moon'.

No es sap molt sobre el pròxim film de Zack Snyder, Rebel Moon, però el director ha compartit recentment una nova imatge de la producció en curs del film.

L’ultima imatge prové d’una publicació que Snyder va realitzar a la plataforma per a compartir imatges Vero, i Snyder va assenyalar que la imatge estava “sense acabar”, ja que encara estaven en els primers dies de gravació. En quant a la imatge en si, presenta a quatre membres del repartiment emmotllats en siluetes mentre estan aturats en una gran finestra en una habitació que està adornada amb dues grans pintures.

A continuació podeu veure’n la imatge...

El film està protagonitzat per Sofia Boutella (Star Trek Beyond), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Djimon Hounsou (Blood Diamond), Doona Bae (Sense8) i Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League).

El repartiment addicional inclou a Jena Malone (Goliath, The Neon Demon), Staz Nair (Game of Thrones, Supergirl), E. Duffy (Acid Noir, Girlfriends), Charlotte Maggi (MaveriX), Sky Yang (Halo, Holding), Alfonso Herrera (Queen of the South), Ed Skrein (Deadpool), Cleopatra Coleman (Dopesick), Fra Fee (Hawkeye) i Rhian Rees (Nop).

Rebel Moon està produït per Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder, per a The Stone Quarry, al costat de Eric Newman de Gran Electric. Sarah Bowen n’és productora executiva de Gran Electric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada