Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de desembre del 2022

'Queer'.

L’estrella de No Time to Die, Daniel Craig, ha trobat el seu pròxim projecte cinematogràfic després de finalitzar la seva trajectòria com a James Bond. Des de Deadline ens porta la notícia de que Craig ha signat per al paper principal en la pròxima adaptació cinematogràfica de Queer de Luca Guadagnino, basat en la novel·la curta del mateix nom de William S. Burroughs de 1985.

El film Queer encara no té cap estudi o distribuidora adjunt, però Guadagnino ja ha començat a parlar amb possibles financeres. Per ara no hi ha més detalls sobre el projecte.

Serveix com una seqüela de la novel·la debut de Burroughs de 1953 titulada Junkie. La història es centra en William Lee, “qui relata la seva vida en la ciutat de Mèxic entre estudiants universitaris estatunidencs expatriats i amos de bars que sobreviuen amb treballs de mitja jornada i beneficis de GI Bill. Lee és tímid, insegur i impulsat a perseguir a un jove anomenat Allerton”.

El personatge de Lee es va basar en Burroughs, mentre que Allerton es va inspirar en Adelbert Lewis Marker (1930-1998), un militar de la Marina estatunidenca recentment donat de baixa de Jacksonville, Florida, que es va fer amic de Burroughs en la Ciutat de Mèxic.

Tot seguit podrem veure a Craig a Glas Onion: A Knives Out Mystery, de Rian Johnson, en la que tornarà a interpretar el paper de Benoit Blanc. Mentre tant, Guadagnino actualment està promocionant la seva ultima obra com a director, el drama romàntic de terror Bones and All, que l’ha reunit de nou amb el protagonista del seu film d’èxit Call Me By Your Name, Timothée Chalamet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada