Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de desembre del 2022

'Daredevil: Born Again'.


En una entrevista amb NME, Charlie Cox va revelar que l’extensa filmació de Daredevil: Born Again tindrà lloc durant tot el 2023.

“Em van dir: ‘Estarem filmant l’any 2023’, va dir Cox. “Vaig dir, genial, quan? Van dir, ‘tot el 2023’. Començo a rodar el mes de febrer i acabo el mes de desembre”.

Cox també va parlar sobre com el to de Daredevil: Born Again pot diferir del de la sèrie original de Netflix i perquè aquest canvi pot tenir potencial.

“Això ha de ser una reencarnació, ha de ser diferent”, va dir Cox. “Pel contrari, perquè ho estem fent? La meva opinió és que aquest personatge funciona millor quan està dirigit cap a una audiència una mica més madura. El meu instint és que Disney+ està obscur, però provablement no sigui tant sanguinari”.

Finalment, Cox es va dirigir als fans que simplement volen una continuació de l’atmosfera de la sèrie de Netflix i va dir: “Li diria a aquesta gent que ho hem fet. Prenem les coses que realment van funcionar, però podem ampliar-les? Podem atraure a una audiència una mica més jove sense perdre el que hem aprés sobre el que funciona?

Daredevil: Born Again prové dels escriptors principals Matt Corman i Chris Ord, els quals també són productors executius al costat de Kevin Feige. La sèrie s’estrenarà a Disney+ la primavera de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada