Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 de desembre del 2022

'The Super Mario Bros. Movie'.

Nintendo va publicar dimarts passat un nou tràiler de The Super Mario Bros. Movie en un breu Nintendo Direct. Aquest nou metratge mostrant més del film i que està programat per estrenar-se al Abril de 2023.

El tràiler brilla a través de molts elements, personatges i llocs icònics dels videojocs, inclosos les flors de Foc, Karts, diverses plataformes perilloses familiars, el vestit Yanooki entre d’altres coses. Luigi, Peach, Bowser, Toad i Mario també tenen més temps per parlar. I tot i que Donkey Kong no pronuncia cap paraula. Shigeru Miyamoto ha notat que el personatge ha estat lleugerament redissenyat per a tenir una aparença més còmica que recorda al personatge original.

A més del nou tràiler, també tenim cartells individuals dels personatges principals...

          

          







El film tindrà les veus de Chris Pratt com a Mario, Anya Taylor-Joy com la Princesa Peach, Charlie Day com a Luigi, Jack Black com a Bowser, Keegan-Michael Key com a Toad, Seth Rogen com a Donkey Kong, Fred Armisen com a Cranky Kong, Kevin Michael Richardson coma Kamek i Sebastian Maniscalco com a Spike.

The Super Mario Bros. Movie, està dirigit per Aaron Horvath i Michael Jelenic (col·laboradors de Teen Titans Go! To the Movies) a partir d’un guió escrit per Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru). Està produït per el fundador i CEO de illumination, Chris Meledandri, i la llegenda de Nintendo, Shigeru Miyamoto. Està cofinançat per Nintendo i Universal Pictures, els quals estrenaran el film a tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada