Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de desembre del 2022

'Oppenheimer'.

S’han revelat les primeres fotografies oficials de Oppenheimer, el pròxim drama de suspens biogràfic de Universal Pictures (a través de Total Film). Les fotografies continuen provocant amb la pròxima epopeia de Christopher Nolan, que està protagonitzat pel seu col·laborador des de fa molt de temps, Cillian Murphy. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 21 de Juliol de 2023.

Les fotos ens brinden el nostre primer cop d’ull a altres membres del repartiment farcit d’estrelles, inclosos Robert Downey Jr. I Emily Blunt. També mostren un mirada darrere de les càmeres amb Nolan dirigint el film.

A continuació, podeu veure’n les imatges...


Oppenheimer està protagonitzat per Cillian Murphy (Peaky Blinders), Emily Blunt (Edge of Tomorrow), Robert Downey Jr. (Avengers: Endgame, Iron Man saga), Matt Damon (Good Will Hunting), Rami Malek (Bohemian Rhapsody), Florence Pugh (Midsommar), Josh Hartnett (Pearl Harbor), Benny Safdie (Good Time), Dane DeHaan (Chronicle), Jack Quaid (The Boys), Dylan Arnold (You Season 3), entre d’altres.

El film està escrit i dirigit per Nolan, basat en el llibre guanyador del Premi Pulitzer “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, de Kai Bird i el difunt Martin J. Sherwin.

Oppenheimer estarà distribuïda als cinemes de tot el món per Universal Pictures. Nolan i Emma Thomas produeixen a través de la seva productora Syncopy al costat de Charles Roven de Atlas Entertainment. El film s’està filmant en una combinació de film de gran format IMAX de 65mm i 65mm format llarg, en diverses localitzacions en els Estats Units, inclosos Nou Mèxic, Califòrnia i Nova Jersey.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada