Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de desembre del 2022

'Alita: Battle Angel'.


Tres anys després de la seva estrena als cinemes de Alita: Battle Angel, el productor Jon Landau finalment ha parlat sobre la possible seqüela del film d’acció i ciència-ficció protagonitzat per Rosa Salazar. Parlant amb Deadline en l’estrena de Avatar: The Way of Water, Landau ha confirmat que una seqüela de Alita: Battle Angel és un dels projectes en el que espera treballar aviat, després de la seqüela de Avatar. Va revelar que encara estan discutint sobre el projecte potencial amb el director del primer film, Robert Rodríguez.

“Bé, hi ha un petit film anomenat Alita Battle Angel, en la que ens encantaria tornar i realitzar una seqüela, i he estat parlant amb Robert [Rodríguez] sobre això i espero que arribi a bon terme”, va dir Landau.

El film de 2019 va estar dirigit per Robert Rodríguez a partir d’un guió escrit per James Cameron, Laeta Kalogridis i Rodríguez. Basat en la sèrie de manga Gunnm de Yukito Kishiro, Alita: Battle Angel va estar produït per Cameron i Jon Landau.

Alita: Battle angel també va estar protagonitzat per Christoph Waltz (Django Unchained, Spectre, No Time to Die) Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Ed Skrein (Deadpool) i Jackie Earle Haley (Watchmen, Shutter Island). Va ser l’últim film de 20th Century Fox que es va estrenar abans de l’absorció per part de Disney. El film va recaptar un total de $404.980.543 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada