Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de desembre del 2022

'Nou Film de Superman'.


El director i codirector executiu de DC Studios, James Gunn, ha revelat recentment que està escrivint el guió del nou film de Superman i que Henry Cavill ja no en serà el protagonista. Ara el cineasta ha donat més informació al respecte.

En una sèrie de tuits responent a un usuari a Twitter, Gunn va reiterar un cop més perquè Cavill no estaria en el seu film de Superman, al mateix temps va explicar que, si bé presentaria a un Superman més jove, no seria una història d’origen. En canvi, Gunn va dir, Superman, ja coneixerà a moltes de les persones de la seva vida quan succeeixi el film; tan sols serà una versió més jove de si mateix en el procés.

Gunn també es va prendre un temps per a respondre els que el qüestionaven perquè ja no continuava Cavill com a Superman. En una resposta en particular, un fan va dir que no entenia perquè Gunn tenia aquesta “indiferència freda” per a deixar anar a Cavill. Gunn va respondre dient que era tot menys fred, que havia parlat amb Cavill diverses vegades des de la seva “discussió molt oberta, honesta i respectuosa” i que els dos estan “bé”.

Si bé no es sap molt sobre el pròxim film de Superman de Gunn, si que sabem que presentarà a Un Superman més jove en el paper. En una informació recent de Variety, això s’ha ampliat una mica, i la informació assenyalava que el guió “es centraria en la vida de Superman com a reporter novell en la ciutat fictícia de Metrópolis”.

La informació continuava parlant que coneixerà a personatges clau del film, inclosa la seva amiga Lois Lane, entre d’altres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada