Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de desembre del 2022

'Twisters'.


Universal ja ha anunciat una data d’estrena per a la seqüela de l’exitosa epopeia de desastres de 1996 Twister, encertadament titulada Twisters.

Des de Variety ens informa de que Universal ha programat Twisters per a una data d’estrena per al 19 de Juliol de 2024, el mateix cap de setmana d’estrena que Transformers: A New Generation i una setmana abans que l’estrena de Thunderbolts de Marvel Studios. Segons les informacions, Lee Isaac Chung està en negociacions per a dirigir Twisters, mentre que Mark L. Smith està llest per escriure’n el guió.

Estrenat el maig de 1996 i dirigit per Jan de Bont, Twister seguia als caçadors de tempestes Bill Harding (Bill Paxton) i la Dra. Joanne Harding (Helen Hunt), els quals estan en mig de finalitzar el divorci. La parella es retroben mentre persegueixen tempestes durant un brot d’un sever tornado a Oklahoma, mentre s’esforcen per a implementar un dispositiu d’investigació per ajudar a millorar els temps d’entrega d’advertències de tornados. El film també va estar protagonitzat per Cary Elwes, Philip Seymour Hoffman, Alan Ruck, Todd Field, entre d’altres.

El film va resultar ser un gran èxit després de la seva estrena als cinemes, recaptant $494.580.615 per un pressupost de $92M i va obtenir dues nominacions al Oscar als Millors Efectes Visuals i Millor So i continuaria guanyant audiència amb el temps gràcies a les freqüents programacions en la televisió per cable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada