Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de desembre del 2022

'Locked In'.

Segons Deadline, l’actriu de X-Men Famke Janssen ha signat oficialment per al paper principal en el pròxim film de suspens psicològic de Netflix titulat Locked In. A ella se li uneix l’estrella de Sanditon, Rose Williams, qui interpretarà a la nora recent casada de Janssen. La producció ja està en marxa en el Regne Unit.

Locked In serveix com a debut del director de llargmetratges Nour Wazzi. Està escrit per Rowan Joffé (28 Weeks Later). A més de Janssen i Williams, també estarà protagonitzat per Finn Cole (Peaky Blinders), Alex Hassell (Violent Night) i Anna Friel (Pushing Daisies).


El film es centrarà en una infeliç recent casada, Lina, que anirà en contra de la seva fràgil i ferida sogra, Katherine”, diu la sinopsis. “Una aventura du a Lina a un viatge de secrets, traïció i assassinat, i un complot per aparentment destruir-la. Però, qui és la veritable víctima i en qui pot confiar realment?

Locked In està produïda per Nicky Bentham, amb Alison Jackson com a productora executiva. Prové de Neon Films i Gaumont.

Janssen és millor coneguda per interpretar el paper de Jean Grey/Dark Phoenix en la franquícia X-Men de 20th Century Fox. Pròximament també la podrem veure en el thriller d’acció Boy Kills World, produït per Sam Raimi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada