Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de desembre del 2022

'Ballerina'.

L’estrella de The Walking Dead i Death Stranding, Norman Reedus, és l’últim actor que s’ha unit al repartiment de Ballerina. Reedus protagonitzarà al costat de Ana de Armas en el film spin-off de John Wick.

“Som grans admiradors de Norman, i estem segurs de que els fans estaran tan emocionats com nosaltres de que s’uneixi al univers de John Wick”, va dir la productora Erica Lee. “Serà una incorporació increïble per a Ballerina”.

Encara no es sap a qui interpretarà Reedus. L’actor és millor conegut per interpretar a Datyl Dixon a The Walking Dead i actualment està filmant el spin-off de The Walking Dead a França. L’actor protagonitzarà The Bikeriders al costat de Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy i Michael Shannon.

El projecte es va anunciar per primer cop l’any 2019, després del debut als cinemes de John Wick 3: Parabellum, que ens dona el primer cop d’ull a les ballarines assassines que estan essent entrenades pel sindicat Ruska Roma liderat pel personatge de Anjelica Huston.

Ballerina es centra en una jove assassina que cerca venjança contra les persones que van matar a la seva família. El film està dirigit per Len Wiseman a partir d’un guió escrit per Shay Hatten (Army of the Dead). El film estarà supervisat per James Myers per a Lionsgate. El spin-off està produït per Basil Iwanyk, Erica Lee, Keanu Reeves i Chad Stahelski.

Lionsgate es troba actualment en la post-producció de John Wick: Chapter 4. El estudi també està treballant en la sèrie preqüela The Continental, que farà el seu debut a Starz com una sèrie limitada de tres parts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada