Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 de desembre del 2022

'Marvel Studios Special Presentation'.


Marvel Studios ha canviat el camp de joc amb el seu primer Special Presentation Werewolf by Night, al mostrar com podrien ensenyar obres d’art d’autor sense interferir en el seu univers cinematogràfic principal. Werewolf by Night s’estava desenvolupant com un especial de Halloween i no es va revelar oficialment els detalls fins que es va estrenar el primer tràiler. La presentació especial va ser estrenada i tant els fans com els crítics la van gaudir degut a lo diferent que era dels projectes anteriors. Sembla que Marvel pot intentar replicar l’èxit de Werewolf by Night, ja que un nou rumor suggereix que està en desenvolupament més especials de Halloween per a Disney+. Segons la primícia de Twitter de Daniel Ritchman, l’estudi està desenvolupant dos especials més de Halloween basats en nous personatges.

El estudi va revelar els seus plans per als pròxims tres anys, amb l’anunci de dos nous films dels Venjadors. Amb Avengers: The Kang Dynasty al 2025 i Avengers: Secret Wars que arribarà als cinemes el 2026. Una cosa que no es va anunciar va ser un tercer film de Black Panther. Tot i que està garantit que els fans tindran un tercer film, el productor de Marvel, Nate Moore, va revelar durant una entrevista recent que tant l’estudi com el director Ryan Coogler volen veure la resposta dels fans de la molt esperada seqüela abans d’anunciar un tercer film.

“Aquesta és una gran pregunta. Per a ser honest, aquest no sóc jo tractant de no respondre la pregunta”, va dir Moore. “Realment volem veure com el públic rep el film, i crec que Ryan està realment interessat en veure com es desenvolupa el film abans de que decidim. Certament, hi ha idees que hem estat pensant sobre com podria ser aquest tercer film si arribem a fer-la. Però fins que surti el film, som una mica supersticiosos en aquest sentit. No volem comptar les nostres gallines, perquè mai es sap el que passarà”.

El film més recent de Marvel Studios en arribar als cinemes ha estat la seqüela Black Panther: Wakanda Forever. En la seqüela podem veure a la reina Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) i Dora Milaje (inclosa Florence Kasumba), lluiten per a protegir la seva nació de les potencies mundials que intervenen després de la mort del rei T’Challa. Mentre els habitants de Wakanda s’esforcen per abraçar el seu pròxim capítol, els herois han d’unir-se amb l’ajuda del Gos de Guerra Nakia (Lupita Nyong’o) i Everett Ross (Martin Freeman) i forjar un nou camí per al Regne de Wakanda.

Presentant a Tenoch Herta com a Namor, rei d’una nació submarina amagada, el film també està protagonitzat per Dominique Thorne com a Riri Williams/Iron Heart, Michaela Coel, Mabel Cadena i Alex Livanalli. Black Panther: Wakanda Forever està ara exclusivament als cinemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada