Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de desembre del 2022

'Echo'.


Tot i que originalment estava plantejat per estrenar-se el pròxim estiu (2023), Echo de Marvel Studios sembla a ser que ara s’endarrereix fins a finals d’any.

Durant una entrevista recent en el podcast de Ben Blacker, The Writers Panel, se li va preguntar a la showrunners de Echo, Marion Dayre, quan els fans podrien esperar veure la sèrie. Segons Dayre, ara s’espera que la sèrie arribi en algun moment del desembre de 2023, a diferència del pla original de que la sèrie arribés en algun moment de l’estiu.

Quan se li va preguntar quan s’estrenaria Echo, Dayre va respondre que “provablement” s’estrenaria un any després de la seva entrevista, que s’acaba de realitzar, fixant la data d’estrena en algun moment de la temporada nadalenca.

La notícia sorprèn una mica, ja que la producció de Echo va acabar a principis d’aquest any. Tot i això, segons l’editora en cap de The Cosmic Circus, Lizzie Hill, els problemes relacionats amb la producció del projecte són els que estan endarrerint la sèrie.

Echo presentarà el retorn de Alaqua Cox mentre repeteix el seu paper de Maya López, després de fer el seu debut en la sèrie Hawkeye l’any passat, on es va revelar que Maya tenia una llarga història amb Kingpin (D’Onofrio). Al costat de D’Onofrio està Charlie Cox com a Matt Murdock/Daredevil, Zahn McClarnon (Fargo), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal i Graham Green.

A Marvel Comics, Echo, és la filla adoptiva de Kingpin, és una dona nativa americana sorda que posseeix la capacitat de copiar perfectament els moviments d’altres persones i, al mateix temps, és una acròbata i artista marcial molt capaç.

Marion Dayre és l’escriptora principal del spin-off de Hawkeye. La sala d’escriptors també inclou a Bobby Wilson, Rebecca Roanhorse, Shoshannah Stern, Josh Feldman, Kaitlyn Jeffers, Steven Paul Judd, Jason Gavin, Ken Kristensen, Dara Resnik i Jessica Mecklenburg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada