Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de desembre del 2022

'How Do You Live'.


Studio Ghibli ha anunciat oficialment el pròxim film animat del aclamat cineasta Hayao Miyazaki, que es titularà temptativament How Do You Live, basat en la novel·la japonesa de 1937 sobre l’adolescència del mateix nom escrita per Genzaburō Yoshino. El film està programat per estrenar-se el 14 de Juliol de 2023.

L’anunci es produeix després de quasi una dècada des de l’estrena als cinemes del onzè llargmetratge de Miyazaki, The Wind Rises, que és un drama històric anunciat com una versió fictícia de la vida del dissenyador d’avions de combat Jiro Horikoshi durant la Segon Guerra Mundial.

La novel·la How Do You Live ha estat un dels llibres preferits de Miyazaki i hauria començat a desenvolupar el projecte el 2016. La història es centra en un nen de 15 anys que “empren un viatge per a descobrir el creixement espiritual, la pobresa i el significat de la vida amb l’ajuda del seu oncle, el qual els seus consells són comunicats a través d’un diari”.

Parlant amb Entertaiment Weekly, l’executiu de Studio Ghibli, Toshio Suzuki, va descriure el projecte com un “gran film fantàstic” en la qual estan treballant 60 animadors. En una altre entrevista (a través de GeekTyrant), Suzuki també va revelar que Miyazaki està dedicant l’adaptació cinematogràfica al seu net, que és la seva forma de dir: “L’avi es muda a un altre món, però deixa enrere aquest film”.

Miyazaki és millor conegut per a dirigir films animats clàssics i conmovedors, com ara My Nighbor Totoro (El Meu Veí Totoro), Kiki’s Delivery Service (Kiki, l’aprenent de Bruixa), Princess Mononoke (La Princesa Mononoke), Spirited Away (El Viatge de Chihiro), Howl’s Moving Castle i Ponyo (La Ponyo al penya-segat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada