Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 de desembre del 2022

'Rebel Moon'.


Des de que es va anunciar Rebel Moon l’estiu passat, Zack Snyder ha estat promocionant el projecte com l’última ‘carta d’amor’ a la ciència-ficció, rendint homenatge als films clàssics de samurais a través de la lent del seu propi estil cinematogràfic grandiloqüent. I després de set mesos i canvis, el viatge del film quasi ha arribat a la seva fi. Recentment, Snyder ha utilitzat el seu compte oficial de Vero per a confirmar que Rebel Moon ha acabat la fotografia principal, apropant-nos un pas més a la seva estrena a Netflix.

Snyder originalment esperava realitzar Rebel Moon com el seu propi film d’antologia de Star Wars que duia a la franquícia a un territori més obscur. Tot i això, finalment va transformar la premissa en una aventura independent. El film està protagonitzat per Sofia Boutella com a Kora, una jove que viu en un planeta colonitzat en l’espai profund. Quan el seu món es veu amenaçat pels exèrcits d’un tirà anomenat Balisarius (Ed Skrein), viatge a través de les estrelles per a cercar guerrers que puguin ajudar al seu poble a prendre posició. En la seva publicació Snyder va agrair al repartiment i al equip del film per seu dificultós treball durant el rodatge. També va compartir imatges preliminars del que sembla ser el personatge de Bae Doona, que podeu veure a continuació.

“Gràcies a tots els que han treballat en el rodatge de Rebel Moon”, va escriure Snyder. “Em sento honrat pel seu art, dedicació, el seu increïble treball dur i la seva amistat. Sense tu, simplement no hi hauria film. Així que de nou, gràcies! Això és la fi de la filmació de la fotografia principal!”.

Rebel Moon va començar oficialment la producció al mes d’abril. El primer dia de filmació, Snyder també va compartir un trio d’imatges des del set, inclosa una presa de Djimon Hounsou com el general Titus (que podeu veure al inici de la notícia). El repartiment del film inclou també a Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Doona Bae (Sense8) i Ray Fisher (Zack Snyder’s Justice League).

El repartiment addicional inclou a Jena Malone (Goliath, The Neon Demon), Staz Nair (Game of Thrones, Supergirl), E. Duffy (Acid Noir, Girlfriends), Charlotte Maggi (MaveriX), Sky Yang (Halo, Holding), Alfonso Herrera (Queen of the South), Ed Skrein (Deadpool), Cleopatra Coleman (Dopesick), Fra Fee (Hawkeye) i Rhian Rees (Nop).

Actualment també hi ha una seqüela en desenvolupament. Netflix encara no ha anunciat una data d’estrena per a Rebel Moon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada