Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 10 de desembre del 2022

'Bring Him to Me'.

El guanyador del premi Primetime Emmy i nominat al Globus d’Or, Barry Pepper, protagonitzarà el pròxim thriller de màfia Bring Him to Me, que actualment s’està filmant a Queensland, Austràlia.

Pepper (Saving Private Ryan, The Green Mile, Maze Runner) protagonitzarà el film dirigit pel director Luke Sparke (Ocupation Rainfall), a partir d’un guió escrit per Tom Evans. Al costat de Pepper, també es troba la llegenda de l’actuació Sam Neill (Jurassic Park, Peaky Blinders), Rachel Griffiths (Hilary & Jackie), Liam McIntyre (Spartacus: Vengeance), Jamie Costa, Jennings Brower (Netflix Dreams) i Zac Garred (Occupation) apareiexeran en el pròxim film.

“Sota les ordres d’un despietat cap criminal, un conductor de fugida ha de lluitar contra la seva conciència i dur a un passatger jove i desprevingut a un destí incert a Bring Him to Me”, diu la sinopsis oficial del film. “Escrit per Tom Evans, el guió s’ha inspirat en l’escena traumàtica de el Casino de Martin Scorsese en la que Nick Santoro (Joe Pesci) apareix sense saber-ho per a una reunió en un camp de blat de moro i les coses van malament”.

“És tan surrealista poder treballar amb Barry, Sam i Rachel”, va dir Sparke en un comunicat. “Són experts en el seu ofici i aportaran molta profunditat als seus respectius personatges. Em fascinen les històries grises com ara Breaking Bad i Drive, així que quan se’m va presentar l’oportunitat de submergir-me profundament en l’inframón, no vaig poder resistir-me a aportar el meu propi sabor al gènere seguint les línies del cinema negre i les novel·les gràfiques”.

Fins a la data, no s’ha revelat informació sobre l’estrena del film i la producció encara està en curs a Austràlia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada