Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de desembre del 2022

'Ballerina'.

Exclusiva des de Deadline: El dues vegades nominat al Primetime Emmy i guanyador d’un Globus d’Or, Gabriel Byrne, ha tancat un tracte, han sentit, per a protagonitzar al costat de Ana de Armas en el pròxim spin-off de John Wick, Ballerina.

S’uneix al repartiment en constant expansió que inclou a Ian McShane, Keanu Reeves, Anjelica Houston, Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno i Norman Reedus.

El productor Basil Iwanyk va dir: “Durant dècades la presencia misteriosa i enigmàtica de Gabriel ha enriquit dotzenes de films. Mai pots estar segur del que està pensant i això es perfecte per aquest món”.

El film ara s’està filmant amb Len Weisman dirigint el guió de Shay Hatten. A més de Iwanyk, també produeixen Erica Lee i Chad Stahelski. Brady Fujikawa i Chelsea Kujawa estan supervisant el projecte per a Lionsgate.

Les nominacions al Emmy de Byrne i el Globus d’Or que ha guanyat són per la seva participació a In Treatment de HBO. L’estrella de The Miller’s Crossing el podrem veure pròximament com el gegant literari Samuel Beckett en el film biogràfic Dance First del director James Marsh (The Theory of Everything). Actualment el podem veure com a Enzo Ferrari a Lamborghini: The Man Behind the Legend de Grindstone. Recentment també ha protagonitzat la sèrie War of the Worlds de Epix i el llargmetratge Murder at Yellowstone City. Altres crèdits recents de Byrne al cinema i a la televisió inclouen el gran èxit Hereditary, dirigit per Ari Aster, i l’aclamada sèrie limitada ZeroZeroZero dirigida per Janus Metz, Stefano Sollima i Pablo Trapero per a Amazon Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada