Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 de desembre del 2022

'Ghostbusters: Afterlife Sequel'.


Exclusiva des de Deadline: Després de rellançar amb èxit la franquícia amb Ghostbusters: Afterlife el 2021, Sony Pictures està accelerant la pre-producció de la seqüela amb l’escriptor i productor executiu del film, Gil Kenan, llest per a prendre les regnes de la direcció. Les fonts li van dir a Deadline que Jason Reitman, qui va dirigir el film anterior, assumirà el paper d’escriptor i productor al costat del coguionista Kenan i Jason Blumenfeld. Els experts afegeixen que el conjunt Ghostbusters: Afterlife que inclou a Paul Rudd i Carrie Coon tornaran per aquesta entrega.

“És un absolut honor recollir el paquet de protons i posar-me darrera de les càmeres per al pròxim episodi de la saga de la família Spengler”, va dir Kenan. “Tan de bo pogués tornar a 1984 i dir-li al noi de la sisena fila del Mann Valley West que algun dia dirigiria un film de Ghostbusters”.

Si bé no es sap molt d’aquesta seqüela, les fonts diuen que el pla és tornar a la ciutat de Nova York i al icònic parc de bombers que es va fer famós en els films originals de Caça-fantasmes. El film està programat per estrenar-se al Desembre de 2023.

“Fa uns anys, el meu pare em va entregar les claus de Ecto-1 i junts vàrem fer Ghostbusters: Afterlife”, va dir Reitman. “Les paraules mai expressaran lo agraït que estic d’haver realitzat un film amb el meu pare al meu costat. Ha arribat el moment d’entregar aquestes claus al meu soci creatiu i company de Caça-fantasmes, Gil Kenan, un director brillant que mantindrà viu l’esperit de Spengler. Tan sols espero brindar-li la mateixa cura i suport productiu que el meu pare va mostra en mi”.

Ha estat la gran prioritat per a Sony obtenir una seqüela en producció després que Ghostbusters: Afterlife, l’última seqüela del icònic film de 1984, es convertís en un èxit amb la seva estrena el novembre de 2021. Dirigit i escrit per Jason Reitman, i produïda i coescrita per Kenan, el film es va estrenar encara amb la pandèmia al alça i amb sòlids resultats que van incloure un cap de setmana d’estrena de $44M. El film va acabar recaptant un total de $204.334.455.

Després del èxit de Ghostbusters: Afterlife, Reitman i Kenan van signar un contracte de producció general amb Sony Pictures i ràpidament van començar a treballar en el guió del següent film. Ara s’està considerant que la producció comenci a principis de 2023, amb el càsting en marxa per a afegir alguns rols nous al conjunt.

Kenan ha dirigit films com Monster House, City of Ember i A Boy Called Christmas. Per a Monster House va obtenir nominació al Oscar com a Millor Film Animat i Globus d’Or.

Reitman també ha dirigit Thank You for Smoking, Juno, Up in the Air, Young Adult, Tully i The Front Runner. Com a productor, els seus crèdits inclouen: Whiplash de Damien Chazelle, Demolition de Jean-Marc Vallee i de Karyn Kusama Jennifer’s Body.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada