Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de desembre del 2022

'There's Something Wrong With The Children'.

S’ha publicat el tràiler oficial del pròxim thriller de terror de Blumhouse television i MGM+ titulat There’s Something Wrong With The Children. El tràiler destaca un viatge de cap de setmana que surt malament quan un parell de nens comencen a actuar sinistrament després d’explorar una cova misteriosa amb els seus pares i amics.

El film estarà disponible el pròxim 17 de gener de 2023, digitalment i a través de vídeo sota demanda. Després farà el seu debut a MGM+ (anteriorment Epix) el 17 de Març de 2023.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i un cartell...

          


There’s Something Wrong With The Children està dirigit per Roxanne Benjamin a partir d’un guió escrit per T.J. Cimfel i Dave White. El film està protagonitzat per Alisha Wainwright, Zach Gilford, Amanda Crew, Carlos Santos, entre d’altres.

“Quan Margaret i Ben fan un viatge de cap de setmana amb els seus vells amics Ellie i Thomas i els seus dos fills petits, Ben comença a sospitar que alguna cosa sobrenatural està succeint quan els nens es comporten d’una manera estranya després de desaparèixer en el bosc durant la nit”, diu la sinopsis.

El film compte amb la producció executiva de Josh Reinhold, Jeremy Gold, Chris McCumber i Jason Blum. Prové de Blumhouse Television i MGM+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada