Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de desembre del 2022

'Moxie'.

Segons Deadline, l’estrella de Nope, Keke Palmer, ha signat oficialment per al paper principal en el pròxim film de comèdia d’acció titulada Moxie. Els drets del projecte acaben de ser adquirits per Amazon Studios.

Moxie estarà dirigit per Amber Templermore-Finlayson, també coneguda com a Bert, del duo de directors Bert i Bertie. Aquest serà el primer film com a directora en solitari de la cineasta, que estarà escrit per Heather Quinn. El projecte serà produït per Palmer, Peter Lawson i Kate Churchill. La producció executiva estarà a càrrec de Sharon Palmer.

El film es centrarà en “una stripper malparlada que cabreja enormement al FBI quan d’alguna forma es converteix en la gran candidata per al seu elegant programa de nous agents”.

Keke Palmer és millor coneguda pels seus primers papers a Akeelah and the Bee i Jump In!. També és una ex estrella de Nickelodeon que va protagonitzar la seva pròpia sitcom True Jackson, VP. A més de protagonitzar l’aclamat film de terror i ciència-ficció Nope de Jordan Peele, Palmer també ha protagonitzat recentment el film Lightyear de Disney, en la que va posar veu al personatge de Izzy Hawthorne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada