Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de desembre del 2022

'Twister Sequel'.

Segons Deadline, el cineasta nominat al Oscar Lee Isaac Chung (Minari) es troba actualment en les primeres etapes de les negociacions per a dirigir per a Universal Pictures i Amblin Entertainment la seqüela de llarg desenvolupament del film de desastres de 1996, Twister. Les fonts del mitjà també assenyalen que el càsting encara no ha començat, ja que els estudis estan canviant tot el punt de vista per a fer realitat el tracte amb Chung.

Si l’acord es du a terme, aquest seria el primer treball com a director des de l’exitosa recepció de la crítica del seu drama sobre l’adolescència de A24, Minari. Inicialment va estar destinat a dirigir l’adaptació live-action de l’exitós film animat japonès Your Name, però va haver de abandonar el projecte degut a conflictes de planificació.

Segons la informació existent, la seqüela de Twister es centrarà en la filla dels personatges de Helen Hunt i del difunt Bill Paxton, en el film de 1996, qui va heretar l’interès dels seus pares en els tornados. Steven Spielberg ha canviat el guió basant-se en un esborrany escrit per Mark L. Smith.

Estrenat el maig de 1996 i dirigit per Jan de Bont, Twister seguia als caçadors de tempestes Bill Harding (Bill Paxton) i la Dra. Joanne Harding (Helen Hunt), els quals estan en mig de finalitzar el divorci. La parella es retroben mentre persegueixen tempestes durant un brot d’un sever tornado a Oklahoma, mentre s’esforcen per a implementar un dispositiu d’investigació per ajudar a millorar els temps d’entrega d’advertències de tornados.

El film va resultar ser un gran èxit després de la seva estrena als cinemes, recaptant $494.580.615 per un pressupost de $92M i va obtenir dues nominacions al Oscar als Millors Efectes Visuals i Millor So i continuaria guanyant audiència amb el temps gràcies a les freqüents programacions en la televisió per cable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada