Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de desembre del 2022

'Real Steel Series'.


En una entrevista recent amb Collider, el director de Real Steel, Shawn Levy, finalment ha parlat sobre el progrés actual de la pròxima adaptació de la sèrie per a Disney+ del film de 2011. Ha confirmat que la sèrie de Real Steel encara està “en un desenvolupament molt actiu i prometedor”, al mateix temps que va compartir el seu entusiasme pel que han estat treballant en el projecte.

Levy també va revelar el seu procés de recerca del guionista i la història adequada per a l’adaptació. Va dir que va prendre un temps i diverses presentacions abans de que finalment aterressin en algú el qual la seva emocionant idea girava al voltant a la història del film.

“Però diré que vàrem escoltar moltes presentacions”, va recordar Levy. “I em vaig adonar, en el transcurs d’aquestes presentacions que sóc feroçment protector amb Real Steel. Prefereixo no fer cap sèrie que una sèrie equivocada. I finalment vaig escoltar una presa que pren la tradició del film i fa algunes coses realment emocionants amb ella. Finalment m’estic emocionant molt en la manera cap on ens dirigim”.

La sèrie Real Steel estarà produïda per Levy per a 21 Laps. Els productors executius són Robert Zemekis i Jack Rapke per a Compari Entertainment, juntament amb Jacqueline Levine i Susan Montford i Don Murphy de Angry Films. Prové de 20th Television.

Escrit per John Gatins a partir d’una història de Dan Gilroy i Jeremy Leven i basat en el conte Steel de Richard Matheson, el drama esportiu de ciència-ficció de 2011 es desenvolupa en un futur proper on la boxa de robots és un esport de primer nivell. Jackman interpreta a Charlie Kenton, qui “solia ser un boxejador que va perdre la seva oportunitat de guanyar el títol quan uns robots pesats i imponents es van apoderar del ring. Ara, treballant com a promotor d’estar per casa, Charlie converteix deixalla en lluitadors de baix nivell, i amb prou feines guanya prou per a passar d’un lloc clandestí a un altre. Després de tocar fons, Charlie s’uneix a contracor al seu fill distant, Max (Dakota Goyo), per a construir i entrenar a un robot de campionat per a una última oportunitat de redempció”, diu la sinopsis del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada