Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de desembre del 2022

'Red One'.

Dwayne Johnson ha utilitzat Instagram per a compartir un nou lot de fotografies darrera de les càmeres des del set del pròxim film nadalenc de comèdia d’acció de Amazon Studios, Red One, que s’espera que s’estreni al 2023.

Aquest cop, les fotos mostren a Johnson realitzant diferents acrobàcies davant d’una pantalla de color blau, mostrant seqüències plenes d’acció del film. En la seva publicació, l’estrella de Black Adam, passa a descriure el projecte comparant-lo amb algunes franquícies de gran èxit i films nadalenques clàssiques com Harry Potter i Hobbs & Shaw

Red One està dirigit i produït per Jake Kasdan, qui es reunirà amb Johnson després de treballar junts en els taquillers films de Jumanji. També està escrit per Chris Morgan (Fast & Furious), basat en una història concebuda per Hiram Garcia.

Els detalls del argument i personatges encara es mantenen en secret, però es descriu com una comèdia d’acció i aventures de quatre quadrants rodamon i imagina un univers completament nou per explorar dintre del gènere nadalenc. A Evans i Johnson se’ls uneixen Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Mary Elizabeth Ellis i Wesley Kimmel.

El projecte estarà produït per Morgan, Melvin Mar i Sky Salem Robinson al costat de Johnson, Hiram García i Dany García per a Seven Bucks Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada