Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de desembre del 2022

'National Treasure 3'.


A principis d’aquest mes, Disney+ va estrenar National Treasure: Edge of History, un spin-off televisiu basat en la franquícia cinematogràfica preferida dels fans i carregada de conspiracions. Si bé s’ha estat gestant una tercer llargmetratge durant anys, el productor de National Treasure, Jerry Bruckheimer, recentment va realitzar alguns comentaris que farien pensar que Nic Cage finalment està a bord per a tronar a la franquícia.

Mentre parlava amb E! News, Bruckheimer va revelar que National Treasure 3 encara està en desenvolupament a més de Edge of History. “Vam dir que ens agradaria fer un altre National Treasure i van dir: ‘Es clar, fem-lo amb un nou repartiment”, va dir Bruckheimer al mitjà. “Al mateix temps, estàvem desenvolupant National Treasure per als cinemes amb Nicolas Cage, el qual encara estem realitzant. Llavors, això està en curs”.

Cage no apareix en Edge of History, però uns altres dos actors dels films si: Peter Sadusky (Harvey Keitel) i Riley Poole (Justin Bartha). Si bé Bruckheimer sembla estar impulsant el projecte a tota maquina, Cage semblava molt més fred sobre les expectatives d’una seqüela a principis d’aquest any.

“El telèfon va deixar de sonar. Va ser com, que vols dir amb que no estem fent National Treasure 3? Han passat 14 anys. Perquè no?”, va dir Cage a GQ el mes de març. “Bueno, [Disney’s] Sorcerer’s Apprentice no va funcionar, i Ghost Rider realment no va vendre entrades. I Drive Angry, això simplement va venir i se’n va anar”.

Cage va continuar: “Gaudeixo alhora de realitzar films com Pig i Leaving Las Vegas, més del que gaudeixo quan realitzo fent films com National treasure. Quan parlo amb amics de fa temps a Hollywood, no em refereixo a Jerry [Bruckheimer]. Estic parlant sobre Disney. Són com un transatlàntic. Un cop que van en certa direcció, tens que aconseguir un milió de remolcadors per a tractar de girar de nou”.

National Treasure: Edge of History el podeu veure a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada