Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de desembre del 2022

'James Gunn'.


James Gunn ha emès un comunicat que aborda les preocupacions dels fans sobre la direcció del Univers Dc després del anunci de la sortida de Henry Cavill com a Superman i l’assetjament que ell i Peter Safran han rebut a les xarxes.

“Una de les coses que Peter i jo sabíem quan vàrem assumir el treball com a directors de DC Studios era una certa minoria de persones en línia que podrien ser, Bueno, escandaloses i desagradables, per dir d’alguna manera. Les nostres decisions per al DCU es basen en el que creiem que és millor per  ala història i el millor per als personatges de DC que han existit durant quasi 85 anys. Potser aquestes eleccions siguin genials o potser no, però estan fetes amb sinceritat i integritat i sempre amb la història en ment”, va explicar Gunn.

“A ningú li agrada que l’assetgin o que l’insultin, però, per ser sincer, hem passat per situacions molt pitjors. Les protestes irrespectuoses mai afecten les nostres accions. Sabíem que hi hauria un període de turbulència quan vam prendre les regnes, i sabíem que a vegades tindríem que prendre decisions difícils i no tan obvies, especialment arrel de la naturalesa conflictiva de la que ens va precedir. Però això significa poc per a nosaltres en comparació amb els nostres treballs com a artistes i custodis per ajudar a crear un futur ampli i meravellós per a DC”.

Si bé gran part del futur del DCU segueix essent un misteri, Gunn va anunciar recentment que Cavill deixava el paper i que estava escrivint un nou film de Superman, diversos cameos destacats han estat eliminats de The Flash i Wonder Woman 3 ja no seguia en desenvolupament. També hi ha informació que Jason Momoa no serà Aquaman i serà reubicat com a un altre personatge de DC.

Tindrem més informació sobre el futur del Univers de DC a mesura que DC Studios continuï fent públics els seus plans i sorgeixin informacions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada