Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de desembre del 2022

'Transformers: Rise of the Beasts'.

Paramount Pictures ha publicat el primer tràiler de Transformers: Rise of the Beasts, la pròxima seqüela de Bumblebee.

Prenent una forta influència de Beast Wars, el setè film live-action de Transformers s’estrenarà als cinemes el 09 de Juny de 2023. El film té lloc en la dècada de 1990 i gira al voltant de la incorporació de Maximals, Predacons i Terrorcons i al explosiu conflicte entre Autobots i Decepticons.

“Durant la dècada de 1990, Maximals, Predacons i Terrorcons s’uneixen en una batalla existent a la terra entre Autobots i Decepticons”, diu la sinopsis.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


El film està protagonitzat per Anthony Ramos (Hamilton, In the Heights) i Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah). A ells se’ls uneixen els personatges que tornen com Bumblebee i Autobot Miratge, al costat de Scourge, Arcee, Nightbird, Air-Razor, Rhinox i Optimus Prime. Aquest últim tindrà la veu de Ron Perlman.

Tornant a l’acció i l’espectacle que va atrapar per primer cop als cinèfils de tot el món fa 14 anys amb els films de Transformers originals, l’última entrega, Transformers: Rise of the Beasts, durà al públic a una aventura rodamons dels anys 90 i presentarà als Maximals, Predacons i Terrorcons a la batalla existent a la Terra entre els Autobots i Decepticons. Programat per transcórrer a la ciutat de Nova York i Perú, el nou film d’acció seguirà a Optimus Prime en la seva forma de robot G1 en els anys 90, ja que és nou a la terra.

Transformers: Rise of the Beasts està dirigit pel director de Creed II, Steven Caple Jr., a partir d’un guió escrit per Joby Harold.

Els productors executius són Steven Spielberg, Brian Goldner, David Ellison, Dan Goldberg, Don Granger, Brian Oliver, Bradley J. Fischer i Valerii An, amb el director de Transformers Michael Bay, Tom DeSanto, Don Murphy, Lorenzo Di Bonaventura, Mark Vahradian i Duncan Henderson essent productors. És una producció de Skydance Media, eOne, Bay Films, Di Bonaventura Pictures i New Republic Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada