Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de desembre del 2022

'James Gunn & DC Studios'.


En una quantitat de publicacions i respostes a Twitter i Mastodon, el codirector executiu de DC Studios, James Gunn, va revelar una gran quantitat de detalls sobre l’Univers de DC que està creant.

Quan se li va preguntar sobre la possibilitat d’un nou logo de DC en futurs films, Gunn va respondre: “Serà quelcom diferent, però això serà una mica més endavant”.

Un fan va preguntar com garantiria que les pistes d’àudio dels comentaris per als films s’incloguin en els llançaments físics en el futur. Gunn els hi va assegurar i va dir: “Treballaré en això”.

Un altre fan va preguntar si DC Còmics presentarà o no una coordinació més gran amb els films, especialment en el que respecte a la publicació i reimpressió d’històries que puguin ser rellevants per a futurs films. Gunn va dir: “Estic treballant en això amb el meu amic Jim Lee”.

Quan va sorgir el tema de la interferència del estudi (Warner), Gunn va aclarir les coses. “La posició és diferent del que ho era amb Zack, etc. Peter i jo som els Caps de DC Studios. L’única interferència del estudi seria la nostre!?”

Finalment, Gunn va fer dos piulades que provablement entusiasmin als fans de DC. La primera resposta confirma que ell i el seu company co-CEO Peter Safran s’estan inspirant en les estimades sèries animades de DC com Justic League Unlimited i Young Justice.

En la segona piulada és una resposta a un fan que va preguntar si Gunn tenia algun pla per a dur a Deathstroke/Slade Wilson, l’intens supermalvat i assassí, al DCU. La resposta de Gunn, un tímid “Podria ser...”, insinuant que l’antagonista provablement té un lloc en els seus plans.

Pots veure les piulades a continuació...

La pròxima estrena del DCEU serà Shazam! Fury of the Gods, que s’estrenarà el 17 de març de 2023. Li seguirà The Flash, protagonitzat per Ezra Miller, Blue Beetle el 18 d’agost i Aquaman and the Lost Kingdom el 25 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada